Ibis Hotell Västerås

12345 (22 snittbetyg: 3,41 av 5)

Loading...
 

 
Prisjämförelse

Hotellkedjan Ibis brukar placera sina hotell en bit utanför centrum, detta för att hålla priserna så låga som möjligt. Så är även fallet för Ibis Västerås. Hotellet ligger cirka fyra kilometer norr om Västerås stadskärna. Vill man ta sig in till centrum från hotellet är det bara att följa genomfartsleden Vasagatan med bil, buss eller taxi.

Ibis Västerås är ett hotell som erbjuder en flexibel hotellvistelse. Med en reception som är öppen dygnet runt och en snackbar där man kan få sig en matbit och något gott att dricka under dygnets alla timmar har man en stor valfrihet om man väljer Ibis Västerås.

Enkla och funktionella rum

Ibis Västerås har totalt 71 hotellrum. Alla är rökfria. Rummen är stilrent inredda i typisk skandinavisk design. Ljusa träslag, väggar i fräscha nyanser och fönster som släpper in mycket ljus gör att hotellrummen på Ibis Västerås känns öppna och luftiga, även om de till ytan inte är särskilt stora.

Alla rum har platt-tv med kabelkanaler, gratis trådlös uppkoppling till internet, telefon och ett badrum med wc och dusch. En mycket bra sak med Ibis är att man kan välja hur många sängar man vill ha i rummet och av vilken typ de ska vara. Vill man bo tre personer i ett rum kan man till exempel be om att rummet möbleras med tre bäddar.

Om man funderar på att boka ett rum på Ibis hotell ska man känna till att frukost inte automatiskt ingår i priset för ett hotellrum. Det går givetvis bra att köpa till frukost när man anländer till hotellet.

Snacks, á la carte eller pubmat

På Ibis Västerås har man flera valmöjligheter när det kommer till mat och dryck. I hotellets bar serveras varma och kalla drycker. I hotellets snackbar, som är öppen dygnet runt, finns ett sortiment av lite enklare maträtter, så kallad pubmat, smörgåsar och tilltugg. I restaurangen Ibistro serveras såväl husmanskost som mer exotiska rätter från en à la carte-meny.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.